Faciliteter på IEG –

Borgen

Borgen, skolens hovedbygning, rummer lærerværelse, administration, spisesalen, undervisningslokaler, foredragssal, motionslokale samt værelser for 62 elever, der fordeles på dobbelt-, eller tripleværelser på en pigegang eller en drengegang. Der kan ønskes enkeltværelse.


Noa

Noa er vores boafdeling fra 1981. Her er plads til 40 elever. Noa har bordtennisrum og gode fællesarealer at hænge ud på.. Her bor eleverne på dobbeltværelser i sektioner.

 


Paw

Paw er ligeledes boafdeling og fra 1975. Her er plads til 46 elever, der bor på dobbelt-, eller tripleværelser. Paw har mange gode fællesrum, hvor eleverne kan hygge sig. I tilknytning til Paw ligger skolens centralkøkken.

 

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Villa Dana

Vores sidste elevhus. Dana har plads til 18 elever og har fælles opholdsrum og tekøkken. Der er både 2,3 og 4 personers værelser på Dana.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Værelsesbyt

Tre gange om året bytter vi værelser for at styrke elevholdets sociale kompetencer. For hvert værelsesbyt lærer du nye at kende og udvider dit netværk. Derudover oplever du at bo forskellige steder på skolen, hvor der både er store og små gangfællesskaber.


Bogø Idrætscenter

Bogø Idrætscenter, som ligger få hundrede meter væk fra efterskolen. Bogø Idrætscenter indeholder to haller, hvoraf den ene har springfaciliteter. Derudover er der fodboldbane og tennisbaner.

Centeret benyttes i undervisningen, men eleverne kan også benytte det i fritiden. Hallerne bliver brugt meget om aftenen, hvor eleverne spiller badminton, volleyball m.v.


Ridecentret

Vores ridecenter indeholder moderne staldfaciliteter til 24 heste. Vi har ridehal med internationale mål, udendørs ridebane og longeringsbane samt rytterstue. Rundt om alle foldene, er der anlagt en terrænbane.

Eleverne medbringe egen hest.


 

Musiklokalet

Vi har et veludstyret musiklokale, der bruges af eleverne på musiklinjen samt til af valghold. Lokalet har diverse musikinstrumenter samt eget lydstudie.

 

Skåningebro

Her ligger skolens sejlerafdeling med laserjoller, kanoer og kajakker. Her er både en opbevaringscontainer og undervisningsfaciliteter, samt en kajakpolobane og der er gode badeforhold.

Skåningebro benyttes også som jollehavn for lokalbefolkningen, ligesom skolens ledsagerbåd ligger her.

 

Kunstgræsbane, 2 lækre beachvolleybaner, 6 tennisbaner og 2 padelbaner på efterskolens område

IEG kunstgræsbane ligge på skolens område. Eleverne kan bruge den hele året og selv om aftenen er der mulighed for at spille, da banen har et professionelt lysanlæg. Der er også lys på vores 6 tennis og 2 padelbaner, som er lavet som helårsbaner. Så hvis vejret er godt om vinteren, så kan der spilles på alle vores baner… også om aftenen.

Leonardo

Leonardo er vores kreative værksted med musiklokale, lydstudie, aula og scenefaciliteter. Det er også her vores servicepersonale har deres værksted. Leonardo bruges ofte ved vores større arrangementer, hvor mange deltager.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA