Faciliteter på IEG

Borgen

Borgen, skolens hovedbygning, rummer lærerværelse, administration, spisesalen, undervisningslokaler, foredragssal, motionslokale samt værelser for 62 elever, der fordeles på dobbelt-, eller tripleværelser på en pigegang eller en drengegang. Der kan ønskes enkeltværelse.

Besøg Borgen her.

Kig ind i Borgens spisestue her.

Se et værelse på Borgen her.

Tag et kig ind i foredragssalen på Borgen her.

Se Borgen tv-stue her.

Tjek bøffen ud her.

Noa

Noa er vores boafdeling fra 1981. Her er plads til 36 elever samt dagligstue og spisestue hvor eleverne spiser morgenmad. Her bor eleverne på dobbeltværelser i sektioner.

Gå en tur rundt på Noa her

Se Noas opholdsstue her.

Se et værelse på Noa her.

Paw

Paw er ligeledes boafdeling og fra 1975. Her er plads til 36 elever, der bor på dobbelt-, eller tripleværelser. I tilknytning til Paw ligger skolens centralkøkken.

Bogø Idrætscenter

Bogø Idrætscenter, som ligger få hundrede meter væk fra efterskolen. Bogø Idrætscenter indeholder to haller, hvoraf den ene har springfaciliteter. Derudover er der fodboldbane og tennisbaner.

Centeret benyttes i undervisningen, men eleverne kan også benytte det i fritiden. Hallerne bliver brugt meget om aftenen, hvor eleverne spiller badminton, volleyball m.v.

Besøg hallen her.

Undervisningslokaler

Idrætsefterskolen Grønsund har 5 store og lyse undervisningslokaler, der alle ligger på Borgen. Lokalerne er alle forsynet med smartboards og tavler rettet mod digital anvendelse i undervisningen.

Kig ind i et lokale her eller her.

Ridecentret

Vores ridecenter indeholder moderne staldfaciliteter til 24 heste. Vi har ridehal med internationale mål, udendørs ridebane og longeringsbane samt rytterstue.

Det er muligt at medbringe egen hest til en opstaldningspris på 2100 kr. pr. måned.

Derudover råder skolen over 10 heste, hvor ryttere uden egen hest kan leje en part for 1050 kr. pr. måned.

Besøg ridecenteret her.

Musiklokalet

Vi har et veludstyret musiklokale, der bruges af eleverne på musiklinjen samt til af valghold. Lokalet har diverse musikinstrumenter samt eget lydstudie.

Skåningebro

Her ligger skolens sejlerafdeling med laserjoller, kanoer og kajakker. Her er både en opbevaringscontainer og undervisningsfaciliteter, samt en kajakpolobane og der er gode badeforhold.

Skåningebro benyttes også som jollehavn for lokalbefolkningen, ligesom skolens ledsagerbåd ligger her.

Besøg skånningen her.

Kunstgræsbane

IEG kunstgræsbane ligge på skolens område. Eleverne kan bruge den hele året og selv om aftenen er der mulighed for at spille, da banen har et professionelt lysanlæg.

Leonardo

Leonardo er vores kreative værksted med musiklokale, lydstudie, aula og scenefaciliteter. Det er også her vores servicepersonale har deres værksted. Leonardo bruges ofte ved vores større arrangementer, hvor mange deltager.