Skitur og kulturrejse

Hvert år i uge 44, tager vi på kulturrejse til en europæisk storby. Det ligger ikke fast hvilken by vi tager til, men rejsen er en del af årsplanen i 9. klassernes historie – og samfundsfagsundervisning. For 10. klasserne er det en dannelsestur. Alle får de samme gode kulturelle oplevelser med hjem. Valget af by afhænger af hvilket indhold vi kan skaffe. Det er vigtigt for os, at turen er faglig relevant, og det er derfor helt afgørende, at aktiviteter som ambassadebesøg, større historiske mindesmærker og mulighed for at dyrke sport er til stede.

Når vi når til uge 10 tager vi alle sammen på skitur. De sidste par år har vi enten været i Jasna i Slovakiet eller Kvitfjell og Hafjell i Norge. Begge steder område rummer et hav af muligheder. Eleverne bliver inddelt i hold efter kvalifikationer, og vores dygtige lærere står klar til at instruere hele ugen. Udover vores egne lærerkræfter, tilkøber vi også skiskole dernede, så eleverne oplever en større variation i undervisningen.

Det gør ingen forskel om du aldrig har set et par ski før, eller om du er maksimalt rutineret. Hos os udfolder vi alle potentialer, der hvor de er, og vi kan garantere at alle, gode som dårlige, kommer hjem som bedre skiløbere. Udover den daglige skiundervisning byder ugen også på muligheder for at melde sig på ture til badeland, shoppingcenter og aftenski, og vi medbringer også altid egen grill og pølser til grill-hygge, når man kommer hjem fra bakken.