Gymnastik på IEG

Gymnastik er for dig der kan lide at dreje rundt i luften, bevæge dig til musikken eller bare har lyst til at udfordre din krop og samtidig få en funktionel styrke, du også kan bruge i andre sportsgrene.

På Idrætsefterskolen Grønsund er gymnastikundervisningen bygget op af både spring og rytme, der munder ud i flere opvisninger sammen med hele skolen.

Vælger du gymnastik, vil du blive udfordret på mange niveauer, både rytmisk men også i springgymnastik, hvor vi både på bane og i trampolin sætter fokus på de rigtige teknikker fra start. Så du udover at lære vejrmøller, flik-flak og salto også kan sætte dine spring sammen, så de bliver til nye sammensatte spring.

På Idrætsefterskolen Grønsund er det elevens personlige gymnastiske udvikling, der er omdrejningspunktet.

Har du været gymnast i mange år og drømmer om et år, hvor der er fuld fokus på at udvikle og få den bedste vejledning i dine spring, så er IEGs gymnastiklinje lige noget for dig.

Der er 2 veluddannede instruktører på linjen, så der er også plads til dig, der aldrig har gået til gymnastik før.

Vi har meget fokus på at lære grundlæggende ting i gymnastikken på en sjov og tryg måde. Det vigtigste er, at du har gåpåmod og tør springe ud i det.

Så hvis du har spillet bold hele dit liv, så prøv gymnastik, det giver dig helt sikkert en fordel over for dem du spiller mod – bare spørg Morten Olsen. – Så er du Mikkel Hansen eller Ronaldo, kan du sagtens lære at lave en dobbelt salto.

Med profilfaget gymnastik får du:

  • 2 engagerede og seriøse instruktører der sørger for at lave sjov og udfordrende undervisning, der udvikler dig.
  • 4 timers undervisning om ugen året rundt (Alle har endvidere 2 timer fællesgymnastik).
  • Rytme -og springgymnastik.
  • Opvisninger.
  • Trænings -og oplevelsesture.