Kost og sundhed på IEG

På efterskolen serveres der dagligt seks måltider, de består som regel af:

  • Morgenmad: Havregryn, cornflakes, mysli og havrekræs. Kaffe, te, ost, minimælk og brød mv.
  • Middagsmad: Spændende og varierede varme retter med frisk salat, råkost eller kogte grøntsager.
  • Aftensmad: buffet med et stort udvalg af pålæg, salat, frugt og enkelte varme retter
  • Tre mellemmåltider: kan bestå af frugt, boller, knækbrød eller andet. Hver eftermiddag tilbydes der rugbrød og leverpostej.
  • Eleverne får tilbudt vand til alle deres måltider.

Når I skal ud af huset, vil du få mulighed for at smøre en madpakke. Den kan blandt andet bestå af rugbrød, fiberholdigt madpakketilbud som sandwich og lignende, samt grønt og frugt.

Alle elever deltager i køkkenarbejdet i løbet af året.

Vi går meget op i at følge alle køkkenstandarder. Her kan du følge med i vores Smileyordning fra Fødevarestyrrelsen. Vi har altid opdateret til sidste nye kontrolbesøg.