VI GLÆDER OS TIL AT DU KOMMER!

På udvalgte dage holder vi rundvisning for elever, der overvejer et år på IEG. Det vil være muligt at se skolens faciliteter og snakke med nuværende elever. På rundvisningen vil du opleve skolen på en almindelig hverdagsaften, mærke stemningen og møde eleverne. Rundvisningen starter ved hovedindgangen kl. 19. / Hvis du har udfyldt ansøgningsskema om at blive BLIV ELEV , så bliver du automatisk indkaldt af skolens sekretær Mie til en optagelsessamtale + rundvisning.

Hvis I ikke har tid til at komme forbi skolen, så kan I tage en virtuel rundtur på skolen HER

Beliggenheden

Idrætsefterskolen Grønsund ligger på Bogø i naturskønne omgivelser nær skov og vand mellem Sjælland og Falster tæt ved Farøbroerne. Bogø, der er en lille ø med 1100 indbyggere, er landfast med både Møn, Sjælland og Falster. Der er busforbindelse fra Vordingborg, Stege og Nykøbing F.

 

Efterskolernes dag 2022

Hver år slår vi dørene op og byder alle interesserede velkommen til Efterskolernes Dag den sidste søndag i september kl. 13.00 – 17.00

I 2022 er det søndag den 25. september

Du får en personlig rundvisning af nuværende elever og du får mulighed for at opleve vores 9 linjefag LIVE. Tager du regnjakke med, så kan du få en tur i vores RIP speedbåd og få vind i håret

Sammen med dine forældre bliver du inviteret på forfriskning, lagkage og en personlig samtale om dine muligheder og ønsker til et efterskoleophold!

Kom og oplev vores dejlige elever på tætteste hold

Elev-indmeldelse i god tid

Det er en god ide at skrive sit barn ind på efterskole allerede 3-4 år, før skolestart for at være sikre på en plads.

Er du forhindret i at komme til Efterskolernes dag, så book en personlig samtale og en rundvisning på vores hjemmeside under – “BLIV ELEV”.

Besøg vores idrætsefterskole

Kom og besøg IEG, så du kan beslutte om du har lyst til at tilbringe et år af dit liv med Tennis, Badminton, Sejlsport, Fodbold, Ridning, Volleyball, Gymnastik, Musik, Valgfag og  fokus på høj faglighed i både de boglige fag og linjefagene.

IEG ligger 1 time fra København og 20 min. fra Nykøbing F. Der er bus til døren. Ring 55 86 74 40 eller skriv en mail.

Efterskolernes Aften

Efterskolernes Aften afholdes hvert år den anden onsdag i januar

Onsdag den 11. januar 2023 kl. 18-21 afholder vi Efterskolernes Aften på Idrætsefterskolen Grønsund, og her er I velkomne til at kigge forbi.

Der er ikke noget fast program, og ikke nogen fast mødetid, men vi slår dørene op til en rundvisning ved skolens elever og en snak med nogle af skolens lærere. Eleverne vil løbende vise jer en smagsprøve på vores 10 linjefag

Til slut byder vi på kaffe og kage fra vores gode køkken, og en samtale med skolens lærere.

Vi glæder os til at se dig