FOTO, BODY WORKOUT, KAJAKPOLO, SPANSK FOR BEGYNDERE OG MEGET MERE

Eksempler på valgfag

(Bliver udbudt, når skolen kender lærerne kompetancer for skoleåret. Gælder som et linjefag. Nye fag vælges 4 gange om året. Mulige periodefag : Håndbold, spansk, psykologi, løb, bodyfitt, foto, kor, vandsport, filosofi, kajakpolo, boldbasis, basket, drama, bordtennis, begynder tennis m.v.)

Foto/Medie kan være et valgfag

Hvis du interessere dig for billeder og vil lære at tage dynamiske, spændende og vedkommende billeder med god komposition og en skarp historiefortælling. Så er det Foto/Medie linjen du skal vælge.
Lær at skabe billeder der brænder igennem, og som bliver husket. Billeder som du og andre vil holde af. Fang de vilde ideer og se dine billeder komme op rundt omkring på skolen og på de sociale medier.

Det er en fordel at have sig eget kamera med. Men du kan også komme langt, med en mobiltelefon med et godt kamera.

Foto/medielinjen er også dem der dækker de gode historier på skolen.

Cirkeltræning kan være et valgfag.

Body workout er et vinterfag for dig, der elsker at få sved på panden og brænde kroppen igennem.

Body workout bygger på en kombination af kropsvægtløftning, gymnastiske øvelser og mobilitet. I træningen bruges kropsvægtsøvelser i forskellige intervaller samt forskellige redskaber, og tilsammen giver øvelseskombinationerne dig en stærkere krop og en god balance. Der arbejdes nemlig både med styrke, udholdenhed, kondition og fleksibilitet.

I body workout følger man særligt tilrettelagte programmer – du vil derfor altid være sikret en spændende og gennemarbejdet træning. Holdene er bygget op, så der er opvarmning, teknik, styrke og puls. Du skal være indstillet på at deltage i hårde varierende træningsformer – ind i mellem vil timerne også byde på biking samt elementer fra crossfit, piloxing m.m.

Bordtennis kan være et valgfag.

I undervisningen vil vi lære de forskellige grundslag, øve slagsekvenser samt arbejde med den taktiske del af spillet. Der vil i løbet af året være mulighed for at komme ud at spille mod andre bordtennisinteresserede, og ligeledes vil man i løbet af året komme til at forestå træningen for hinanden.